Food


RobaLab is uw expert in food

RobaLab heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van analyses voor bedrijven in de foodsector. In het kader van voedselveiligheid en -betrouwbaarheid zijn voedingsmiddelenproducenten bij wet verplicht hun productieprocessen te monitoren. Met name bacteriologisch onderzoek van grondstoffen, eindproducten, proceswater en werkomgeving speelt hierbij een belangrijke rol. RobaLab verzorgt naast bacteriologische analyses ook de chemische analyses, zodat een compleet pakket aangeboden kan worden.

Analyses

De belangrijkste analyses en de wettelijk verplichte analyses worden onder accreditatie uitgevoerd. Een overzicht van de geaccrediteerde microbiologische analyses van RobaLab staat vermeld op de scope van accreditatie op de website van de Raad voor Accreditatie. Een overzicht van de verschillende microbiologische en chemische analyses die wij voor u kunnen verzorgen, vindt u op het opdrachtformulier voedingsmiddelen.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij samen met u een analysepakket op maat samenstellen. Ook het bepalen van de THT-datum van uw product m.b.v. bewaarproeven behoort tot de mogelijkheden.

Indien gewenst verzorgen wij ook monsternames op uw bedrijf (karkasbemonsteringen en watermonsters) of verzorgen wij de logistiek naar ons laboratorium volgens een vaste planning of op afroep.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar collega's!

Lijkt het je leuk om bij Robalab te werken? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures