Over ons


Bent u op zoek naar een partner die u helpt om gezond en veilig voedsel te produceren? RobaLab is een onafhankelijk laboratorium dat microbiologische, chemische en nematologische analyses uitvoert voor de agro-, feed-, en foodsector. Onze onderzoeksgebieden zijn grond, water, mest, diervoeders en levensmiddelen. We zijn niet zomaar een laboratorium: onze specialisten staan middenin de agro sector en spreken de taal van u als klant.

Meer dan alleen het ‘getalletje’

Op het gebied van mest, grond, water, diervoeders en levensmiddelen biedt RobaLab verschillende analyses en advies voor partijen in de agro-, feed-, en foodsector. Bedrijven kiezen voor RobaLab omdat we betrokken zijn in het hele proces: van de productie van voedsel tot aan consumptie, en dat is vrij uniek in ons vak. Hierdoor zijn we in staat u op de juiste manier te begeleiden en adviseren. Kortom; we bieden meer dan alleen het ‘getalletje’!

Succesvol richting de toekomst

RobaLab heeft als doel om te blijven groeien en in te spelen op de toekomst van de agro-, feed-, en foodsector. Daarom werken we continu aan onze klantgerichtheid. Dit doen we door te investeren in een klantenservice-afdeling, de juiste analyseapparatuur en een efficiënte werkwijze waarmee we snelle levertijden kunnen realiseren. We luisteren naar onze klanten en passen ons beleid en werkzaamheden hierop aan. Hiermee spelen we flexibel in op de markt en blijven we dichtbij u als klant.

RobaLab is geaccrediteerd conform de internationale norm ISO 17025 wat bijdraagt aan het leveren van betrouwbaar maatwerk.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar collega's!

Lijkt het je leuk om bij Robalab te werken? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures