Visie


RobaLab levert betrouwbaar maatwerk in microbiologische, nematologische en chemische analyses in de onderzoeksgebieden mest, grond, water, levensmiddelen en diervoeders. Dit betekent dat we u onze betrouwbare analyses en expertise leveren, en daarbij onze afspraken altijd nakomen. Door de organisatie en automatisering van RobaLab effectiever en efficiënter in te richten, wordt de betrouwbaarheid verhoogd en logistieke processen verbeterd. Hierdoor kunnen intern meer monsters sneller worden verwerkt, neemt de arbeidsintensiviteit af en wordt extern het servicelevel verhoogd. Tenslotte is het van belang om te blijven werken met en blijven voldoen aan de criteria van het kwaliteitssysteem voor laboratoria conform ISO 17025.

 

Naast de betrouwbaarheid vinden wij het bieden van service, klantgerichtheid en betrokkenheid bij de klant erg belangrijk. Centraal staat steeds de vraag: Wat verwacht u als klant? Wat wilt u? Waaraan heeft u behoefte? Hoe kan RobaLab inspelen op uw toekomstige verwachtingen, behoeften en verlangens? Parallel hieraan wil RobaLab zijn naamsbekendheid en afzetgebied verder uitbouwen in Zuid-Nederland.

 

Om u op de gewenste manier te kunnen blijven bedienen, wil RobaLab enthousiaste, gemotiveerde, praktisch ingestelde en goed opgeleide medewerkers blijven aantrekken, ontwikkelen en behouden, die flexibel zijn binnen het laboratorium en zich willen blijven doorontwikkelen in competenties. Om deze mensen te blijven aantrekken positioneert RobaLab zich als een gedegen en aantrekkelijke werkgever.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar collega's!

Lijkt het je leuk om bij Robalab te werken? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures