Voedingsmiddelen


In het kader van voedselveiligheid en -betrouwbaarheid besteden bedrijven in de foodsector veel aandacht aan monitoring en controle om hiermee te waarborgen dat er schoon en hygiënisch gewerkt wordt tijdens de productieprocessen. Met name bacteriologisch onderzoek van (proces)water, werkomgeving (vloeren, wanden), grondstoffen en de eindproducten speelt hierbij een belangrijke rol. RobaLab biedt naast bacteriologisch onderzoek ook chemisch onderzoek zodat hiermee een compleet pakket aan analyses aangeboden kan worden.

 

Voedselveiligheid

Bedrijven die voedingsmiddelen op de markt brengen, worden steeds meer geconfronteerd met strengere eisen met betrekking tot de voedselveiligheid. In de NEN-ISO norm 22000 en de HACCP-richtlijnen zijn de eisen vastgelegd. Naast de benodigde analyses van voedingsmiddelen behoren hygiënemetingen en houdbaarheidstesten tot ons productenpakket.

RobaLab kan ook het bemonsteren verzorgen. Voor meer informatie, neem contact op via 0493-326030 of vul het onderstaande contactformulier in.

 

Monster aanleveren

Monsteraanleveren


Lees meer
Monster laten ophalen

Monsterlaten ophalen


Lees meer
Monster laten nemen

Monsterlaten nemen


Lees meer

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar collega's!

Lijkt het je leuk om bij Robalab te werken? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures