Watermonsters


Watermonsters door RobaLab

Robalab is uw expert op het gebied van watermonsters. De kwaliteit van water krijgt steeds meer aandacht in de productieprocessen binnen de agrosector. Water is belangrijk voor uw planten en dieren en speelt een rol bij het goed functioneren van diverse installaties. RobaLab onderzoekt voor de agro sector diverse soorten water. We vertellen u graag meer over watermonsters.

 

Drinkwater

Goed drinkwater is zeer belangrijk voor de gezondheid van uw vee. Terwijl uw diervoer op allerlei componenten wordt gecontroleerd, wordt dit bij het drinkwater vaak ‘vergeten’. Omdat bijvoorbeeld uw koe 100 tot 170 liter water per dag opneemt, kan een kleine verontreiniging al gevolgen hebben voor de melkproductie en gezondheidsproblemen veroorzaken. Daarom is controle van het drinkwater belangrijk. RobaLab neemt watermonsters en analyseert deze watermonsters op bacteriologische verontreinigingen en chemische parameters.

 

Abonnementsvorm voor watermonsters

RobaLab biedt een abonnementsvorm aan voor de bemonstering en analyse van drinkwater (bron- en leidingwater). Dit houdt in dat wij de bemonstering logistiek inplannen, zodat het nemen van watermonsters en het transport zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. Met deze onafhankelijke analyse conform de eisen van IKB-regeling of andere ketenconcepten (bijvoorbeeld KDV, Beter Leven Keurmerk), mist geen enkele varkens-, rundvee- of pluimveehouder de verplichte bemonstering.

Wilt u zich aanmelden voor een abonnementsvorm? Stuur dan uw gegevens via onderstaand contactformulier naar ons toe. Indien u de monsters toch zelf wilt nemen, vul dan het opdrachtformulier voor watermonsters in.

 

CV-water

Wij vertellen u graag meer over cv watermonsters. In de glastuinbouw wordt gebruik gemaakt van grote watersystemen voor het verwarmen van uw kassen. De kwaliteit van het water in deze systemen is van groot belang. Wanneer de kwaliteit niet goed is, kan dit tot grote schade leiden aan uw systeem. Denk hierbij aan corrosie van de leidingen of minerale vervuilingen van de leidingen. RobaLab neemt periodiek watermonsters, brengt advies uit en levert de benodigde toevoegmiddelen om de kwaliteit van het water op peil te brengen en te houden. Wilt u meer informatie over watermonsters van cv-water, stuur dan uw gegevens via onderstaand contactformulier naar ons toe en wij nemen contact met u op om u meer uitleg te geven over dit soort watermonsters.

 

Monster aanleveren

Monsteraanleveren


Lees meer
Monster laten ophalen

Monsterlaten ophalen


Lees meer
Monster laten nemen

Monsterlaten nemen


Lees meer

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar collega's!

Lijkt het je leuk om bij Robalab te werken? Bekijk dan snel onze vacatures!

Bekijk onze vacatures